Skip to the content

Nyheder fra Energihuset Danmark

Velkommen til Energihuset Danmarks nyhedsblog, hvor vi løbende vil holde dig orienteret med nyt fra boligmarkedet 

 

 

I dag er det 10 år siden vi betjente de første kunder i Energihuset Danmark.

Gennem de ti år har vi bl.a. hjulpet vores mange kunder med Tilstandsrapporter, Energimærker, El-eftersyn, Køberrådgivning, Serviceeftersyn, Drift- og vedligeholdelsesplaner og mange andre bygningstekniske rådgivningsopgaver. 

Vi ser frem mod de næste 10 år hvor vi brænder for fortsat at hjælpe vores kunder med at beskrive og rådgive omkring bygninger inden for teknik, energi og klima.

 

Vi søger beskikkede bygningssagkyndige og energiteknologoer

Vi søger beskikkede bygningssagkyndige og energiteknologoer

 

Det måtte jo ske.. 


Vækst både indenfor og uden for huseftersynsordningen har betydet, at vi nu søger nye rådgivere i Energihuset Danmark.

Er du beskikket bygningssagkyndig – eller lever op til forudsætningerne for at blive det, så giv os et kald.

Er du energiteknolog med ”stort kørekort” (Energi2), så har vi også brug for dig.

 

Læs hele opslaget her

13 timers ventetid for at ansøge er bare ikke godt nok ...

13 timers ventetid for at ansøge er bare ikke godt nok ...

 

Energihuset Danmark vil have ændret ansøgningsproceduren til Bygningspuljen

13 timer – mere skulle der ikke gå, før Energistyrelsen lukkede for muligheden for at søge den såkaldte bygningspulje, der er tilskud til at energirenovere boligen. De 250 millioner kroner var væk på et halvt døgn, og rigtigt mange ansøgere sad forgæves ved computeren, fordi IT-systemerne ikke kunne håndtere det massive pres. Energihuset Danmark vil nu rette henvendelse til Energistyrelsen for at få ændret ansøgningsproceduren.

 

Læs hele artiklen

 

Sådan søger du Bygningspuljen

 

Bygningspuljen er en pulje, hvor du kan søge til energirenovering. Det er en pulje, der er etableret af staten, og den bliver frigivet flere gange om året. Næste gang Bygningspuljen kan søges er fra den 7.april kl 10. Her har vi samlet en KOMPLET GUIDE OG LINKS TIL, HVORDAN DU SØGER.

 

Søg Bygningspuljen

 

 

Løft dit energimærke og øg værdien på dit hus

Energimærket er ikke blot et bogstav, der fortæller, hvordan dit hus energimæssigt har det. Faktisk er det også afgørende for, hvor meget dit hus er værd. En netop offentliggjort analyse fra Finans Danmark viser, at hvis du forbedrer dit energimærke, kan du få markant mere for dit hus ved et salg.

 

Læs artiklen

Vær klar til at søge energitilskud

I oktober frigav regeringen Bygningspuljen, som kunne søges af boligejere, der ønskede at energiforbedre deres bolig. Selv der var afsat over 245 millioner, var puljen tom på få uger.

Heldigvis åbner en ny pulje igen i marts måned. Og så kan der søges igen. Du kan se med her og finde ud af, hvordan du giver dig selv et forspring i kapløbet om tilskuddene

LÆS MERE HER

 

 

Tjek dit hus og spar penge   

Efterår og vinter betyder mere regn, mere blæst, sne og frost. Og det sætter din bolig på prøve. Derfor er det en rigtig god idé at tjekke det igennem for utætheder og manglende vedligehold – andet kan nemlig blive en dyr fornøjelse.

 

LÆS MERE HER

 


Få tilskud til energirenovering af din bolig

Fra den 15. oktober kan du som bygningsejer søge Energistyrelsen om tilskud til energirenovering af boligen, hvis du har et gyldigt energimærke. Du kan bl.a. søge om tilskud til nye vinduer og døre, isolering mm. Pengene tildeles efter, først til mølle-princippet, og alene i 2020 er der afsat 245 mio. kroner

 

Vær klar til at søge tilskud fra Boligpuljen

 

Nyt format på Tilstands- og Elrapport fra 1. oktober 2020

Fra 1. oktober 2020 moderniseres huseftersynsordningen,
og tilstandsrapporter og elinstallationsrapporter bliver
lettere at forstå for huskøbere og –sælgere.

 

Mere info om rapporter

 

Sæt til salg nu - og få dine rapporter finansieret

Vi ved at det nogle gange kan være svært at få plads til omkostningerne til Energimærke, Tilstands- og el-rapport i den daglige økonomi når huset skal sælges. Derfor kan vi sammen med Ekspress Bank som noget nyt tilbyde finansiering af din rapportpakke. Klik på linket finansiering hvis du vil vide mere.

 

Finansiering