Skip to the content

Tilstandsrapport på landejendom (nedlagt landbrug)

Hos Energihuset Danmark giver vi dig tryghed i bolighandlen, både når du skal sælge, og når du skal købe. Vi hjælper dig med udarbejdelse af alle de fornødne rapporter samt indhentning af tilbud på ejerskifteforsikring i én samlet pakkeløsning. Vi tilbyder:

  • Landsdækkende service
  • Prisgaranti på rapporterne
  • Hurtig ekspedition og levering
  • Vi kontakter dig inden for 24 timer efter din henvendelse

Kontakt Energihuset Danmark på 82 30 32 22 i dag og bliv klar til at sælge din bolig.

Kontakt os

Skriv til os, og vi kontakter dig hurtigst muligt om din opgave.

  Jeg vil gerne kontaktes telefonisk
  Jeg vil gerne kontaktes på e-mail

Tilstandsrapport pakkeløsning fra 8.848 kr.

Hos Energihuset Danmark får du tilstandsrapport, energimærke og elinstallationsrapport på din landejendom med nedlagt landbrug i en samlet pakke fra 8.848 kr. Oven i prisen får du også et tilbud på ejerskifteforsikring, som du kan forelægge sælger. Energihuset Danmark tilbyder dig landsdækkende service, prisgaranti på pakkeløsninger og professionel behandling. Kontakt os i dag, så er du hurtigt og nemt i gang med at sælge ejendommen.

Pakken indeholder

Tilstandsrapport

Energimærke

Eleftersyn

Tilbud på ejerskifteforsikring

Vi garanterer

Hurtig levering

Landsdækkende service

Prisgaranti

Altid gratis hotline 82303222

Udarbejdelse af tilstandsrapport ved salg af landejendom med nedlagt landbrug

I langt de fleste tilfælde er det anbefalelsesværdigt at få udarbejdet tilstandsrapport og elrapport ved salg af boliger. Dette gør sig også gældende ved salg af landejendomme. Tilstandsrapporter på landejendomme er nemlig med til at skabe tryghed i boligsalget for både sælger og køber.

Rapporterne udgør en samlet vurdering af ejendommes kvaliteter og mangler, som har interesse for både sælger og køber. Hos Energihuset Danmark bruger vi naturligvis kun beskikkede byggesagkyndige og autoriserede elinstallatører, som kommer ud og besøger dig, besigtiger ejendommen og udarbejder de ønskede rapporter.

Hvis du skal bruge en elinstallationsrapport, energimærke og/eller tilstandsrapport på en landejendom med nedlagt landbrug, står vi klar med et uforpligtende tilbud til landets bedste priser. Vi tilbyder også prisgaranti, så du er sikret den bedste pris på tilstandsrapportpakke til landejendomme med nedlagte landbrug, uanset hvor du befinder dig i landet.

Sådan er forløbet


KONSULENT-
BESØG

Konsulenten kommer ud og besigtiger ejendommen over 1½-2 timer.

RAPPORTENE
MODTAGES

Rapporterne leveres maksimalt 6 arbejdsdage efter gennemgangen.

FAKTURA MODTAGES

Faktura fremsendes oftest et par dage efter modtagelsen af rapporterne.

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Ring 8230 3222 eller send formularen

FAQ om tilstandsrapport til landejendom

Det er ikke lovpligtigt at få udarbejdet en tilstandsrapport på landejendomme eller nedlagte landbrug. Tilstandsrapporten er dog en forudsætning for - i henhold til huseftersynsordningen - at kunne tegne en ejerskifteforsikring hos et dansk forsikringsselskab.

For landejendomme med landbrugspligt gælder der særlige regler. For denne type ejendomme kan der ikke tegnes en ejerskifteforsikring, og der bliver derfor oftest ikke lavet tilstandsrapporter på landejendomme med landbrugspligt. Hvis boligen er svær at sælge, kan en tilstandsrapport dog hjælpe køberen med at få det nødvendige indblik i ejendommen, som kan være med til at få handlen hjem.

En landejendom er et nedlagt landbrug uden landbrugspligt, der som følge af sin størrelse ikke er omfattet af landbrugsloven, men i stedet (i bredt omfang) er omfattet af de samme regler som almindelige boliger. Helt konkret er grundarealet på en landejendom mindre end 2 hektar. Det svarer til 20.000 kvadratmeter, 3,6 tønder land eller omkring det samme som 3 normale fodboldbaner.

Til sammenligning med en landejendom er en landbrugsjendom en fast ejendom, som er omfattet af landbrugsloven. En landbrugsejendom er opgivet i Geodatastyrelsens matrikelregister og har et grundareal, der er større end 2 hektar (20.000 kvadratmeter).

Man ikke forpligtet til at dyrke jorden på en ejendom med landbrugspligt, selvom det kunne lyde sådan. Man er derimod forpligtet til at vedligeholde arealet, så det ikke gror til. Det medfører nogle særlige beskatningsregler for salg landejendomme med landbrugspligt. Landbrugspligten er gældende for alle ejendomme, der har et grundareal større end 2 hektar. Man kan få ophævet landbrugspligten ved at sælge jorden fra til andetsteds, hvilket kræver en tilladelse fra Jordbrugskommissionen, der træffer afgørelse i henhold til landbrugsloven.

 

 

Prisgaranti på tilstandsrapport til landejendom

Energihuset Danmark yder som de eneste prisgaranti på pakkeløsninger med energimærker, tilstandsrapporter og el-installationsrapporter til landejendomme.

En pakkeløsning til landejendomme indeholder minimum to ud af de tre nævnte produkter sammensat til én pris. Ring til os og hør mere 82303222.

 

Klar til Danmarks billigste rapporter?

Ring 8230 3222

Vi dækker hele Danmark

Energihuset Danmark har rødder og kontor i Rødovre, hvor der sidder administrativt personale klar til at betjene vores kunder i hele landet. Samtidig har vi energikonsulenter og bygningssagkyndige, der kører ud fra vores kontor eller fra hjemmearbejdspladser i lokalområderne, så vi hurtigst muligt kan udføre alle opgaver.

Alt er systematiseret således at ordremodtagelsen altid betjenes af det samme administrative personale så energikonsulenterne og de bygningssagkyndige kan koncentrere sig om at udarbejde dine rapporter.

 

ENERGIHUSET DANMARK

Tørringvej 7, 2. th.

2610 Rødovre

Tel. 82 30 32 22

CVR: 33510934

Kontakt os

Skriv til os, og vi kontakter dig hurtigst muligt om din opgave.

  Jeg vil gerne kontaktes telefonisk
  Jeg vil gerne kontaktes på e-mail