Skip to the content

Køber/sælger rådgivning

At købe eller sælge en ejendom er noget de fleste mennesker gør ret få gange i livet. For de fleste er det en stor handling. Ikke mindst pga. økonomien i sådan et projekt.
Og er man ikke uddannet håndværker eller på anden måde en person med byggeteknisk indsigt, så kan der være mange faldgrupper.  Faldgrupper som kan have økonomiske konsekvenser, hvis man f.eks. overser væsentlige skader.

I Energihuset Danmark har vi erfarne byggetekniske rådgivere, som ved en masse om bygninger. Både mht. konstruktion, vvs, el, energi, indeklima m.m. Og bliver spørgsmålene af mere juridisk karakter, har vi også samarbejdspartnere som ved noget om dette.

Der vil naturligvis ofte (afhængig af ejendomstypen) blive udarbejdet de centrale rapporter vedr. tilstand, energi og el. Men måske har du behov for yderligere support, når du står i en konkret købs- eller salgssituation. Måske blot en ”second opinion”. Sælgeren vil jo meget gerne sælge med et så godt provenu som muligt, uden at reklamere for meget for de problemstillinger der måtte være. Og køberen vil gerne have et så godt produkt som muligt til en god pris.

Juletilbud.

fra 13-11-2023 til 31-01-2024

2.995 kr incl moms
Normalpris 3.995 kr incl moms

Kontakt os

Skriv til os, og vi kontakter dig hurtigst muligt om din opgave.

  Jeg vil gerne kontaktes telefonisk
  Jeg vil gerne kontaktes på e-mail