Skip to the content

Vi er specialister i at servicere andelseboligforeninger og er dedikeret til at hjælpe både andelshavere og betyrelser.

Andelsboliger

Vi udvikler løbende på vores tilbud til andelsboligejere og -foreninger. Vi har et enkelt koncept for dig der skal sælge din andel, så du skal bruge mindst mulig tid på at få foretaget gennemsyn og vurdering. Vores drift- og vedligeholdelsesplan kan skræddersyes så den passer til de rammer bestyrelsen udstikker.

Kontakt os

Skriv til os, og vi kontakter dig hurtigst muligt om din opgave.

4 services for andelsboligforeninger

 

Vurderingsrapport

Gør det nemt at sælge din andelsbolig

Når man skal sælge sin andelsbolig, kræves det ofte at man får foretaget en vurderingsrapport, el-tjek og et VVS-tjek af boligen. Vores løsning gør det nemt for andelshaveren

Energimærkning af andelsforeninger

Energimærkning af andelsforeninger

Det er bestyrelsen i andelsforeningen som skal sørge for, at foreningens ejendom(me) har et gyldigt energimærke. Det kan bl.a. bruges som inspiration til forbedringer.

Drifts- og vedligeholdelsesplanen

Drifts- og vedligeholdelsesplanen

Vi ved hvad der skal til for, at drifts- og vedligeholdelsesplanen bliver et værdifuldt aktiv uanset om du er administrator eller sidder i bestyrelsen for en andelsforening

Andre produkter til andelsforeninger

Når en andelsforening sætter renoverings- og andre byggeopgaver i gang kan det være stor hjælp at have en bygningssagkyndig på jeres hold.

 

ENERGIHUSET DANMARK

Tørringvej 7, 2. th.

2610 Rødovre

Tel. 82 30 32 22

CVR: 33510934

Kontakt os

Skriv til os, og vi kontakter dig hurtigst muligt om din opgave.

Covid19 retningslinjer for Energihuset Danmark

I Energihuset Danmark har vi løbende indarbejdet sundhedsstyrelsens anbefalinger i vores processer og følger udviklingen time for time. Som kunde vil du derfor opleve normal drift og leveringstider ved bestilling.

En af de vigtige forholdsregler i sundhedsstyrelsens retningslinjer er, at du ikke kommer unødvendigt tæt på folk, hvis hverdag og færden du ikke kender.

Derfor skal du som noget nyt være opmærksom på:

  • At det som nævnt i telefonen er vigtigt, at der ikke er nogen hjemme, mens vi besigtiger ejendommen.
    - I praksis lægger du en nøgle på det aftalte tidspunkt og sted hvorefter alle forlader adressen en times tid, så huset er tomt, når vi kommer. Vi passer godt på dit hus - du skal blot sikre, at der er adgang til alle bygninger.
  • Hvis en nøgleaftale er absolut umulig, vil rådgiveren kontakte jer lige inden besøget for at aftale hvordan vi kommer omkring.
  • Hvor det er påkrævet skal sælgeroplysningsskemaet være udfyldt digitalt og afsluttet korrekt inden vores besøg på ejendommen. Ellers kan vi ikke gennemføre besigtigelsen uden mulige ekstraomkostninger til følge.
  • Vi ringer til dig, når vi er færdige og briefer dig om besøget.
  • Vi sørger selv for ekstraordinær rengøring af hænder og værktøj.

Vi beklager det besvær, som de nye regler måtte medføre, men i disse tider må vi passe på hinanden, og vi vil gøre vores bedste for, at du og din familie hurtigt er hjemme igen.