Skip to the content

Vi er specialister i at servicere andelseboligforeninger og er dedikeret til at hjælpe både andelshavere og betyrelser.

Andelsboliger

Vi udvikler løbende på vores tilbud til andelsboligejere og -foreninger. Vi har et enkelt koncept for dig der skal sælge din andel, så du skal bruge mindst mulig tid på at få foretaget gennemsyn og vurdering. Vores drift- og vedligeholdelsesplan kan skræddersyes så den passer til de rammer bestyrelsen udstikker.

Kontakt os

Skriv til os, og vi kontakter dig hurtigst muligt om din opgave.

Målrettet andelsboligforeninger

 

Vurderingsrapport

Gør det nemt at sælge din andelsbolig

Når man skal sælge sin andelsbolig kræves det ofte at man får foretaget en vurderingsrapport, el-tjek og et VVS-tjek af boligen, hvorved vurderingsrapporten vil indeholde prismæssige vurderinger af de forbedringer man har foretaget med dertilhørende afskrivning (jf. ABF Håndbogen), og el/vvs-tjekkene vil indeholde en oversigt over funktionaliteten og tilstanden.

Vi har én samlet pakkeløsning til andelsboligforeninger, der indeholder: Vurderingsrapport, el-tjek, VVS-tjek, landsdækkende service og prisgaranti. Pris kr. 6.495,- 

Energimærkning af andelsforeninger

Energimærkning af andelsforeninger

En andelsforening skal have et gyldigt energimærke. Det er hele ejendommen, der vurderes, og ikke de enkelte andele. Det er bestyrelsens  i andelsforeningen, som skal sørge for at holde energimærkningen på ejendommen opdateret. Energimærkning kan med fordel bruges af foreningen til at prioritere opgaverne i drifts- og vedligeholdelsesplanen. 

Drifts- og vedligeholdelsesplanen

Drifts- og vedligeholdelsesplanen

Værdien af en detaljeret drifts- og vedligeholdelses plan er stor uanset om du er ejendomsadministrator eller sider i bestyrelse for en andelsforening. Vi ved hvad der skal til for at D&V planen bliver godt implementeret hos dem der i dagligdagen har ansvaret for ejendommens drift. 

Andre produkter til andelsforeninger

Vi kan assistere bestyrelsen med bygherrerådgivning når I fx skal udføre nogle af de forbedringsforslag der er opsummeret i energimærket eller står med andre byggeprojekter i foreningen, hvor i ønsker en bygningssagkyndig som jeres uvildige rådgiver.

 

ENERGIHUSET DANMARK

Tørringvej 7, 2. th.

2610 Rødovre

Tel. 82 30 32 22

CVR: 33510934

Kontakt os

Skriv til os, og vi kontakter dig hurtigst muligt om din opgave.

Covid-19

Statsministeren maner til, at vi alle udviser god omtanke, for Danmark må ikke gå i stå.

I Energihuset Danmark har vi løbende indarbejdet sundhedsstyrelsens anbefalinger i vores processer og følger udviklingen time for time.
Som kunde vil du derfor opleve normal drift og leveringstider ved bestilling.

En af de vigtige forholdsregler i sundhedsstyrelsens retningslinjer er, at du ikke kommer unødvendigt tæt på folk, hvis hverdag og færden du ikke kender.

Derfor skal du som noget nyt være opmærksom på:

  • At vi kontakter dig en ekstra gang inden besøget for at aftale praktikken ved besigtigelsen
    - Her vil vi tilstræbe at lave en nøgleaftale, så du ikke behøver at være hjemme. Du skal blot sikre, at der er adgang til alle bygninger
  • Hvis ikke en nøgleaftale er mulig, vil vi aftale en rækkefølge i gennemgangen, så du ved i hvilke rum vi starter – det er vigtigt at holde afstand (min. 8 meter)
  • At vi ikke længere giver hånd hvis vi mødes
  • At vi for tiden ikke drikker kaffe
  • Briefing om besøget bliver telefonisk umiddelbart efter besøget

Vi sørger selv for ekstraordinær rengøring af hænder og værktøj.