Skip to the content

Et lille opråb til andels- og ejerforenininger.


Lidt ad omveje via FNs verdensmål og klimaprojektet om at nedbringe Co2 emissionen globalt, er fokus også nu nået ind i de danske stuer og på vores indeklima.

Det er jo vigtigt, at der er styr på indeklimaet på børnenes institutioner, skoler og læreanstalter, for ellers går vigtig indlæring tabt! Og på arbejdspladserne ved arbejdsgiverne også godt, at ”produktiviteten” falder når C02 niveauet stiger.


Men hvad så når man kommer hjem – og skal hvile ud til næste dags strabadser.


Hvis Co2-niveauet er for højt i soveværelset, kommer du ikke ned i den dybe hvile, der skal til for at batterierne bliver ladet ordentligt op, og så kan selv det bedste indeklima i skolen eller på jobbet være lige meget, hvis energien alligevel er brændt af inden frokost..

Og hvad med fugt og VOC (partikler) i hjemmet?
Typiske symptomer er hoste, hovedpine og kroniske vejrtrækningsproblemer. Måske er der tydelige tegn på fugt eller skimmelvækst? Men er det farligt, og hvad kan man selv gøre?

Er du administrator for en forening, eller bor måske selv i en andels-, ejer eller lejerforening, hvor indeklimaet er i spil?

Energihuset Danmark er eksperter i bygninger og indeklima, og hvis beboere i din forening døjer med dårlig søvn eller kroniske lidelser som MÅSKE kan skyldes problemer med indeklimaet, kunne en helt uforpligtende kop kaffe og en snak om klima, bygninger og deres brugere måske være en god idé.

Der er mange muligheder og scenarier – fra ”mål selv” over indeklimatjek af den enkelt bolig til en total gennemgang af hele ejendommen. Hvis der er problemer, skal årsagerne belyses og beskrives i en praktisk oversigt over hvad der skal gøres, hvem der kan gøre det, og hvad det ca. vil koste, så du eller de ramte er klædt ordentlig på til at løse problemerne.

Giver det mening?
(Ellers ring gerne på 8230 3222 og book et uforpligtende kaffemøde for din forening.)