Skip to the content

PRIMÆRE YDELSER

Ved at vælge alle dele i én pakkeløsning sparer du både penge og tid. Du får landets laveste pris.

TILSTANDSRAPPORT

TILSTANDSRAPPORT

Uden en tilstandsrapport risikerer man at skulle hæfte for skjulte fejl og mangler i op til 10 år efter et boligsalg. Tilstandsrapporten er resultat af en bygningsgennemgang under huseftersynsordningen. Samlet giver rapporterne en professionel og neutral gennemgang af boligens synlige skader. 

ENERGIMÆRKNING

ENERGIMÆRKNING

Når man sælger et hus over 60 m2, skal man have et gyldigt energimærke. Det beskriver husets energimæssige tilstand. Formålet med energimærkningsordningen er at sætte energiforbruget på dagsordenen og synliggøre de muligheder, der er for at spare på energien i bygningen.

ELRAPPORT

ELRAPPORT

En elinstallationsrapport er en rapport, der skal kortlægge om en ejendoms elinstallationer er funktionsdygtige og lovlige i henhold til offentligretlige forskrifter på udførelsestidspunktet. Sammenholdt med en tilstandsrapport udgør rapporten grundlaget for en ejerskifteforsikring.

ALT-I-ÉN-PAKKEN

ALT-I-ÉN-PAKKEN

Med Alt-i-én-pakken får du du otte fordele: Tilstandsrapport, energimærke, el-installationsrappport, tilbud på ejerskifteforsikring, landsdækkende service, hurtig levering og gratis hotline. Du kan selvfølgelig også nøjes med at købe enkelte rapporter.

 

SÅDAN ER FORLØBET

KONSULENT-
BESØG

Konsulenten laver gennemgangen, som typisk tager 1½-2 timer.

RAPPORTER
MODDTAGES

Rapporterne leveres maksimalt 6 arbejdsdage efter besigtigelsen.

FAKTURA
MODTAGES

Faktura fremsendes typisk et par dage efter modtagelsen af rapporterne.

(Ved ekspreslevering inden for 6 hverdage efter første kontakt med Energihuset Danmark opkræves et ekstra beløb på 995 kr.)

ENERGIHUSET DANMARK

Tørringvej 7, 2. th.

2610 Rødovre

Tel. 82 30 32 22

CVR: 33510934

Kontakt os..