Skip to the content

Rådgivning ved huskøb fra kun kr. 3.495,-

Køberrådgivning

Er du ny på boligmarkedet? Eller synes du, at du ved alt for lidt om huse, klimaskærme og fugt og skimmel? Eller vil du bare gerne være helt sikker, inden du sætter din underskrift på købskontrakten?

Kontakt os

Skriv til os, og vi kontakter dig hurtigst muligt om din opgave.

 

 

Køberrådgivning i øjenhøjde

Er du ny på boligmarkedet? Eller synes du, at du ved alt for lidt om huse, klimaskærme og fugt og skimmel? Eller vil du bare gerne undgå søvnløse nætter og være helt sikker, inden du sætter din underskrift på købskontrakten?

Med professionel køberrådgivning i øjenhøjde får du det fulde indblik i boligens bygningstekniske muligheder og udfordringer, og denne viden får du fra en autoriseret ekspert i vurdering af boliger. Det er ganske enkelt den mest effektive måde at sikre sig en betryggende indsigt i boligens svagheder og potentialer inden et huskøb.

 

Gå huset igennem med din egen rådgiver

Ejendomsmægleren er først og fremmest sælgerens mand. En køberrådgiver arbejder derimod 100 procent for køberen og er dennes tillidsperson. Brug din rådgiver til at studere og fortolke tilstandsrapporten for dig, så du undgår ubehagelige overraskelser.

Samtidig med dette kan køberrådgiveren hjælpe dig med at give dine husdrømme konkret form: hvilke vægge kan flyttes? Hvem kan gøre noget ved revnen i soklen? hvorfor er der kondens i vindfanget? Der er mange spørgsmål i forbindelse med et huskøb. Med den rette rådgiver opnår du både klarhed og tryghed.

  

 

Spar penge med køberrådgivning

Køberrådgivning koster fra kr. 3.495. For de penge får du:

Mundtlig gennemgang af ejendommen udvendigt og indvendigt.

Forklaring af fejl, mangler og skader med forslag til udbedring.

Generelle råd om den løbende vedligeholdelse af ejendom efter køb.

Specifikke spørgsmål til tilstandsrapport og energimærke besvares og forslag til udbedringer vurderes.

Svar på dine spørgsmål til ejendommen: ændring af husets grundplan, nedtagning af bærende vægge, modernisering af badeværelse - og andre spørgsmål, som er relevante i forbindelse med et huskøb.

Køberrådgiveren giver et prisestimat på de forskellige tiltag. 

 

Rådgivning ved mangelgennemgang

En mangelliste er en naturlig del af ethvert huskøb. Det kan både være ved overdragelse af en nybygget ejendom og ved et køb af af et hus eller en ejerlejlighed. En tilstandsrapport er en oversigt over  boligens fejl og mangler. Men hvordan skal disse fejl og mangler egentlig forstås og fortolkes, og hvad koster de i kroner og øre at udbedre? Det er spørgsmål, som købere ofte sidder tilbage med. Disse spørgsmål kan du få præcise svar på gennem en køberrådgivning.

 

Ejerskifteforsikring og køberrådgiving

Skal du købe en andelslejlighed eller en ejerlejlighed, så er det ikke muligt at tegne en ejerskifteforsikring. Der er ofte en andelsvurdering med en fejl- og mangleliste når du køber en andelslejlighed.

Der udfærdiges aldrig en tilstandsrapport på en ejerlejlighed. Det kan efterlade en del usikkerhed hos en køber. Derfor er en køberrådgivning i disse situationer ekstra nyttige. En køberrådgivning udført af ekspert er din mulighed for at sikre dig, at du kan foretage dit lejlighedskøb uden overraskelser.

 

Den juridiske del af køberrådgivning 

Køberrådgivning er også et produkt, som advokater og købermæglere tilbyder. Det kan være en nyttig hjælp at bruge en advokat til at styre dig igennem papirarbejdet med lån, skøder,  pantebreve og ikke mindst bistå ved eventuel prisforhandling.

Vi står ikke selv for ovenstående, men har samarbejdspartnere hos både advokater og købermæglere som vi kan anbefale.

Advokatbistand i form af køberrådgivning betyder dog på ingen måde, at advokaten kommer ud til din bolig og gennemgår køkken, bad og bærende konstruktioner med dig. De tager sig kun af papirarbejdet. Så der har du brug for vores bygningstekniske køberrådgivning.

 

ENERGIHUSET DANMARK

Tørringvej 7, 2. th.

2610 Rødovre

Tel. 82 30 32 22

CVR: 33510934

Kontakt os

Skriv til os, og vi kontakter dig hurtigst muligt om din opgave.

Covid-19

I Energihuset Danmark har vi løbende indarbejdet sundhedsstyrelsens anbefalinger i vores processer og følger udviklingen time for time.
Som kunde vil du derfor opleve normal drift og leveringstider ved bestilling.

En af de vigtige forholdsregler i sundhedsstyrelsens retningslinjer er, at du ikke kommer unødvendigt tæt på folk, hvis hverdag og færden du ikke kender.

Derfor skal du som noget nyt være opmærksom på:

  • At vi kontakter dig en ekstra gang inden besøget for at aftale praktikken ved besigtigelsen.
    - Her vil vi tilstræbe at lave en nøgleaftale, så du ikke behøver at være hjemme. Du skal blot sikre, at der er adgang til alle bygninger.
  • Hvis ikke en nøgleaftale er mulig, vil vi aftale en rækkefølge i gennemgangen, så du ved i hvilke rum vi starter – det er vigtigt at holde afstand.
  • Sælgeroplysningsskemaet skal være udfyldt og afsluttet korrekt inden vores besøg på ejendommen. Ellers kan vi ikke gennemføre besigtigelsen med mulige ekstraomkostninger til følge.
  • At vi ikke længere giver hånd hvis vi mødes.
  • At vi for tiden ikke drikker kaffe.
  • Briefing om besøget bliver telefonisk umiddelbart efter besøget.

Vi sørger selv for ekstraordinær rengøring af hænder og værktøj.