Skip to the content

Velkommen til Energihuset Danmark

Energihuset Danmark leverer energimærker, tilstandsrapporter og el-installationsrapporter i hele landet.

Priserne og leveringstiden er afgørende for jer. Derfor har vi, som de eneste leverandører i landet en prisgaranti, så I kan være sikre på den billigste pris i branchen.

Få svar på dine spørgsmål!

Vores digitale Kundeservice er tilgængelig hele døgnet. Så du nemt og hurtigt kan få status på din igangværemde opgave eller svar på spørgsmål til din faktura.

Klik på linket og kom hurtigt videre ....

Med en energispareplan fra Energihuset Danmark, kan du se hvordan og hvor meget du kan spare på energien.

Er varmeregningen stukket helt af?

Lige nu - få en energispareplan på din bolig til kampagnepris

Tilstandsrapport, el-rapport og energimærke.

Igen korte leveringstider på tilstandsrapporter, el-rapporter og energimærker. Klik på knappen og læs mere om, hvordan du bestiller vores populære alt-i-en-pakke samt hvordan du kan få finansieret dine rapporter.

Sæt til salg nu - og få dine rapporter finansieret

Når huset skal sælges, ved vi, at det nogle gange kan være svært at få plads til omkostningerne til Energimærke, Tilstands- og el-rapport i den daglige økonomi. For at gøre det nemmere at komme i gang med salget, har vi etableret en løsning så du nu kan få dine rapporter finansieret.

Løft dit energimærke og øg værdien på dit hus

Energimærket er ikke blot et bogstav, der fortæller, hvordan dit hus energimæssigt har det. Faktisk er det også afgørende for, hvor meget dit hus er værd. En netop offentliggjort analyse fra Finans Danmark viser, at hvis du forbedrer dit energimærke, kan du få markant mere for dit hus ved et salg.

Om Energihuset Danmark

Energihuset Danmark er en af landets førende virksomheder, der udfører tilstandsrapporterenergimærkninger og el-installationsrapporter i hele landet. Virksomheden startede i 2011 og har udmærket sig med lave priser i branchen, da der ikke forekommer nogle former for mellemled i handlen mellem den private forbruger og virksomheden.

 

Vores øvrige produkter

I vores sortiment har vi også en rækker ydelser målrettet andelsboligforeninger. Det dækker over alt fra vurderingsrapport ved fraflytning, det lovpligtige energimærke og ikke mindst ejendommens drifts- og vedligeholdelsesplan, som er en stor støtte for Andelsforeningerne. På samme måde hjælper vi ejerforeninger med deres energimærkning og drifts- og vedligeholdelsesplaner.

Tilsvarende produkter tilbyder vi til vores samarbejdspartnere inden for erhvervssegmentet.

Udover nævnte produkter varetager Energihuset Danmark også en række opgaver inden for køberrådgivning og hjælper derudover kunder, der ønsker at energi- og/eller indeklimaoptimere deres boliger.

 

Vores specialister

 Alle rådgivere, der er tilknyttet Energihuset Danmark, har en baggrund som enten ingeniører, arkitekter, bygningskonstruktører eller håndværkere. De er godkendt af staten inden for de ordninger, som rapporterne er underlagt. De betegnes som energikonsulenter og beskikkede bygningssagkyndige efter beståede kurser, som netop er et krav for at udføre nævnte rapporter. Derudover er Energihuset Danmark ISO 9001 certificeret, hvilket også er et krav.

 

 

Vi dækker hele Danmark

Energihuset Danmark har kontor i Rødovre, hvor der sidder administrativt personale klar til at betjene vores kunder i hele landet. Samtidig har vi energikonsulenter og byggesagkyndige, der kører ud fra vores kontor eller fra hjemmearbejdspladser i lokalområderne, så vi hurtigst muligt kan udføre alle opgaver.

Alt er systematiseret således at ordremodtagelsen og rapportskrivninger mm. altid betjenes af det samme administrative personale og energikonsulenterne og de byggesagkyndige koncentrerer sig om at udføre det arbejde, som de er bedst til.

 

Tjek dit hus guide og skema  


Med vores "Tjek dit hus guide" får du et godt overblik over de ting, du skal være opmærksom på, når du går i gang med at tjekke huset indvendigt og udvendigt.

Med guiden følger der et TjekSkema, som er en god hjælp når du tager dit tid til at gennemgå dit hus.

Download guiden her 

Du kan også gå direkte til Tjek-dit-hus skemaet på dette link

 

 

Noget af det vi tilbyder ...

 

Tilstandsrapport

Tilstandsrapport

Tilstandsrapport, el-rapport og energimærke fra kr. 8.848,-
Vi har gjort det nemt og overskueligt, når du skal sælge. Hos os får du alle tre rapporter i en pakke. Vi booker både bygningssagkyndig og elektriker og sørger for, at du får et tilbud på ejerskifteforsikring, som du kan forelægge sælger.

Andelsbolig

Andelsbolig

Til andelsboligforeninger har vi en række tilbud, der er udviklet til at gøre den daglige drift så enkel som mulig. De primære tilbud er andelsvurdering, energimærke samt drifts- og vedligeholdelsesplaner. 

Køberrådgivning

Køberrådgivning

Du får et overblik over boligens byggetekniske muligheder og udfordringer fra en bygningssagkyndig, og dermed et overblik over boligens mangler og potentiale. Med køberrådgivning er du bedst muligt rustet inden beslutningen om et evt. køb foretages. Spørgsmål besvares og forslag til udbedring vurderes.

Energimærkning

Energimærkning

Når man sælger et hus over 60 m2, skal det have et gyldigt energimærke, der beskriver husets energimæssige tilstand. Formålet med energimærkningsordningen er at sætte energiforbruget på dagsordenen og synliggøre de muligheder, der er for at minimere bygningens energiforbrug.

Drift og vedligehold

Drift og vedligehold

Med en drifts-og vedligeholdelseplan fra os får du et sikkert overblik over de vedligeholdelsesarbejder, du har i vente på din ejendom. Samtidig får du et konkret redskab til at prioritere arbejdet med den løbende vedligeholdelse. 

Social profil

Social profil

Gennem tæt samarbejde med kommunale job- og erhvervscentre har vi udviklet tre modeller for aktivering og forberedelse af de unge til arbejdsmarkedet.