Skip to the content

Gyldigt energimærke fra kun 5.195 kr med prisgaranti.

Med et gyldigt energimærke er du klar til at sætte boligen til salg eller har et stærkt værktøj, hvis du vil lave energiforbedringer.

"Intelligent" betyder, at du, ud over det klassiske energimærke, kan få adgang til et værktøj, hvor du selv kan simulere og korrigere resultaterne i energimærket. Værktøjet muliggør justering af priser på energi (el, gas, varme osv.) og forbedringer. Måske indhenter du et godt tilbud på udskiftning af vinduer eller efterisolering som kan forbedre investeringens rentabilitet (tiden der går før investeringen er tjent hjem)?

Brug kontaktformularen eller ring til os på 82 30 32 22 og få et uforpligtende tilbud på udarbejdelse af energimærke med det samme.

Kontakt os

Skriv til os, og vi kontakter dig hurtigst muligt om din opgave.

  Jeg vil gerne kontaktes telefonisk
  Jeg vil gerne kontaktes på e-mail

Vores energimærker er blevet levende og har fået et nyt fokus på boligens økonomi

De fleste bestiller energimærker, når boligen skal sælges. Men måske overvejer du ikke et salg, du synes bare, at boligen er blevet lidt for dyr i strøm og opvarmning? Derfor har vi udviklet en energispareplan, som du får med uden beregning, når du bestiller et energimærke.

Læs mere om energispareplanen her.

 

Hvorfor vælge Energihuset Danmark?

Med et gyldigt energimærke fra Energihuset Danmark er du klar til at sætte boligen til salg. Vi udfører energimærkning på alle typer af ejendomme både ved boligsalg, nybyggeri og udlejning til både private, boligforeninger og erhverv. Vores certificerede, erfarne byggesagkyndige og energikonsulenter har udarbejdet et utal af energimærker, og sørger altid for at du får energimærket hurtigt i hele landet.

Hos Energihuset Danmark har vi skåret alle dyre mellemled fra, så du er sikker på at få den bedste pris på dit energimærke, uanset hvor du bor i landet. Vi ved, at tiden er en væsentlig faktor, og derfor kan du altid forvente korte leveringstider uden forringelse af kvalitet eller service inklusiv opfølgning.

Kort om energimærker

Et gyldigt energimærke er en essentiel del af enhver bolighandel. Det viser dig, hvor energieffektiv ejendommen er, og hvordan du kan få en lavere varmeregning.

Dertil er energimærket lovpligtigt for alle bygninger over 60 m². Energimærket er dog ikke uvæsentlig for mindre bygninger som sommerhuse. Det skyldes netop, at energimærket viser bygningens energimæssige kvaliteter og dermed kan være med til at hæve salgsprisen.

Udarbejdelse af energimærker i hele landet

Energihuset Danmark er, som navnet antyder, landsdækkende i energimærker. Derfor er det altid let og smidigt at få en aftale i stand med en af vores energikonsulenter. Du kan henvende dig til os om alle boliger. Vi laver nemlig energimærker til alle typer af ejendomme, og både til private og erhverv.

Så ring eller skriv roligt til os, hvis du vil have energimærke til enfamiliehuse, ejerforeninger og andelsforeninger, boligforeninger, udlejningsejendomme eller stort energimærke til kontor og erhvervsejendomme.

Energimærke med prisgaranti

Hos Energihuset Danmark kan du altid få prisgaranti. Vores listepris på et energimærke til et parcelhus af en standardstørrelse på 140 m2 er 5.195 kr. Repræsenterer du en boligforening, eller har brug for et stort energimærke til en erhvervsejendom? Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud på energimærkning.

Hus med åben hoveddør og solskin

 

Energimærkning af enfamilieshuse

Alle enfamiliehuse over 60 kvadratmeter skal have et energimærke for at kunne sælges. Energimærkerapporten påviser konkrete steder ved din bolig, der kan energioptimeres. Rapporten angiver, hvor meget du kan spare både i kroner og øre og på CO2-kontoen ved at få udbedret manglerne. Energimærket kan derfor også være en god begyndelse, når man tænker i at renovere sit hus. Nybyggede huse i øvrigt altid gyldig energimærkning inden ibrugtagning. Skal du sælge dit hus kan du bestille vores pakkeløsning med tilstandsrapport, energimærke og el-rapport til en fast lav pris.

Udsnit a energimærker 2019

 

Find ud af om din ejendom har et energimærke

Er du usikker på, om din bolig har et gyldigt energimærke? Det kan du altid tjekke på den tværoffentlige portal boligejer.dk. Her kan du også hente en pdf af energirapporten på din bolig eller ejendom.

 

Nyt format på energimærket

Energimærkningsrapporten har fået et nyt design for at gøre det tydeligere:

Hvilke energiforbedringer der er mest relevante.
Hvordan forbedringerne vil give gevinst i forhold til økonomi og klima
Hvad der konkret skal gøres

De vigtigste informationer om bygningen og energiforbedringerne finder du på de 2 første sider i rapporten.

Andelsforening som skal have vurderet energimærke

Energimærkning af ejer- og andelsforeninger

Andelsforeninger og ejerforeninger skal have et gyldigt energimærke. Dette mærke har en gyldighed på 10 år. Det er altid hele ejendommen, der vurderes, og ikke det enkelte lejlighed. Det er derfor bestyrelserne i foreningerne, der skal sørge for at holde energimærkningen på ejendommene opdateret. Energimærket kan med fordel bruges af foreningen til at prioritere opgaverne i drifts og vedligeholdelsesplanen.

Boligblok som skal have udarbejdet en el-rapport

 

Energimærkning af udlejningsejendomme

Udlejningsejendomme skal også have et energimærke med en gyldighed på 10 år. Det er ejeren og udlejerens ansvar, at energimærket på flerfamiliehuse og etageejendomme holdes ajour. Særlig interesse for udlejningsejendomme er, at tilskud fra det offentlige forudsætter, at ejendommen har opnået energimærke C. Et energimærke er derfor et godt arbejdsredskab for udlejere på grund af de konkrete angivelser i energirapporten til energioptimeringer, der kan foretages.

Energihuset Danmarks hovedkontor i Rødovre

 

Stort energimærke til kontor og erhvervsejendomme

Et energimærke til store erhvervsejendomme er med til at give overblik over, hvor der kan være energibesparelser at hente. Det kan også være af vigtighed for virksomhedens grønne profil at have dokumentation for, at man man arbejder i en bygning med minimalt energispild. Det er ikke alle energikonsulenter, der er certificeret til at energivurdere store erhvervsejendomme. Energihuset råder dog altid over kvalificeret personale, der har taget den tillægsuddannelse, som er forudsætning for at kunne udstede et gyldigt energimærke til erhvervs og kontorejendomme på over 500 kvadratmeter. (evt. angive priser).

Læs mere om store energimærker.

Hus som skal have udarbejdet en pakkeløsning for ejerskiftforsikring

 

Alt-i-én-pakke. Tilstandsrapport, el-rapport og energimærke fra kr. 8.848,-

De fleste der køber et Energimærke, gør det fordi de skal sælge deres hus. Derfor har vi sammensat en pakke som gør at du hurtige kan komme videre med dit boligsalg.

Du kan også læse mere om vores alt-i-én-pakke med prisgaranti ved at klikke her.

Kunde lave en oversigt over hendes muligheder

 

Hvad er prisen på et energimærke?

Prisen på et energimærke er afhængig af størrelsen på den ejendom, der skal besigtiges. Som udgangspunkt er prisen hos Energihuset Danmark for et energimærke til et parcelhus af en standardstørrelse på 140 m2 kr. 5.195,-. Energimærket indgår også i vores alt-i-én-pakke, hvor du også får tilstandsrapport, eltjek og et tilbud på ejerskifteforsikring. Prisen for pakken starter ved kr. 8.848,-

Sommerhus som er sat til salg

 

Hvilke boligtyper er undtaget for energimærkeordningen?

Fritliggende ejendomme under 60 kvadratmeter kræver ikke energimærke.

Feriehuse og sommerhuse kræver ikke energimærkning. Før 2017 var det stadig et krav, at sommerhuse over 60 kvadratmeter skulle have et gyldigt energimærke ved salg.

Fredede bygninger skal ikke have energimærke. Bygninger, der kun er klassificeret som bevaringsværdige, er dog ikke undtaget for energimærkeordningen.

Der stilles heller ikke krav til energimærkning ved en lang række mindre bygninger som kolonihavehuse, tilbygninger, carporte, garager udhuse mm.

 

Spørgsmål og svar om energimærkning

Et energimærke er en deklaration af bygningens energieffektivitet, der udtrykkes på energimærkeskalaen, der går fra A til G, hvor A (A2020) er bedste placering. Energimærkningen udtrykker bygningens nuværende energiforbrug og giver et overblik over de mulige energiforbedringer, der kan forhøje bygningens placering på energimærkeskalaen.

Et energimærke betyder, at bygningens energiforbrug og energieffektivitet er blevet vurderet af certificerede fagfolk på en skala fra A til G. Når bygningen har karakteren G (mindst effektiv), er den typisk utæt, dårligt isoleret, uden hulmursisolering og opvarmes med gammeldags varmekilder. Det modsatte gør sig gældende for bygninger med karakteren, A (mest effektiv).

For at beregne energimærket undersøges bygningsmæssige forhold og installationer så som isolering, varmekilder, vinduer, døre og en række andre faktorer, der bestemmer bygningens energiforbrug.

Hos Energihuset Danmark koster et energimærke til et parcelhus af en standardstørrelse på 140 m2 5.195 kr. Vi tilbyder også en pakkeløsning, hvor du sammen med energimærket får en tilstandsrapport og en elinstallationsrapport til en samlet pris på 8.848 kr.

Hos Energihuset Danmark koster en pakke med tilstandsrapport og energimærke 8.848 kr. Pakken inkluderer endvidere en elinstallationsrapport og hjælp til indhentning af et tilbud på en ejerskifteforsikring.

Energimærket udarbejdes af certificerede energikonsulenter. Energihuset Danmark er certificeret og registreret hos Energistyrelsen, og vores konsulenter lever op til den internationale standard ISO 9001, så de kan energimærke alle typer af huse og bygninger.

I udgangspunktet har et energimærke har en gyldighedsperiode på 10 år. En fornyelse af energimærket er derfor påkrævet, hvis du vil sælge et hus, hvor energimærket er ældre end 10 år. Derudover skal energimærket fornyes, hvis der er blevet bygget om eller foretaget ændringer på huset, som påvirker bygningens energiforbrug.

ENERGIHUSET DANMARK

Tørringvej 7, 2. th.

2610 Rødovre

Tel. 82 30 32 22

CVR: 33510934

 

Kontakt os

Skriv til os, og vi kontakter dig hurtigst muligt om din opgave.

  Jeg vil gerne kontaktes telefonisk
  Jeg vil gerne kontaktes på e-mail

Med en energispareplan fra Energihuset Danmark, kan du se hvordan og hvor meget du kan spare på energien.

Er varmeregningen stukket helt af?

Lige nu - få en energispareplan på din bolig til kampagnepris