Skip to the content

Indeklima tjek med rapport fra kr. 7.895,-

Indeklima måling Alle har brug for et sundt indeklima

Et afbalanceret og sundt indeklima er alfa og omega hvis familien skal trives. Klimaet på jorden forandrer sig, og det betyder, at vi skal være endnu mere opmærksomme på, at vores boliger kan skabe de optimale rammer for vores trivsel.

Med vores indeklima tjek kommer vi hele vejen rundt – så du uanset om du har børn, døjer med astma, allergi eller luftvejsproblemer får en klar anvisning til, hvad du skal gøre for at din boligs forhold matcher din hverdag.

 

Ring eller skriv til Energihuset Danmark i dag, hvis du vil have foretaget en måling af indeklimaet i din bolig.

Kontakt os

Skriv til os, og vi kontakter dig hurtigst muligt om dine spørgsmål vedr. indeklima

 

Kvinde ligger og tænker på rådgivning til køb og salg af huset

Hvad undersøger vi ved en indeklima måling?

Med vores Bygningstekniske Indeklimarapport (BIT-rapport) får du en grundig vurdering af de forhold der kan påvirke din bolig negativt.

Vi foretager en grundig gennemgang og vurdering af boligens klimaskærm, hvor vi finder eventuelle skader og mangler ved boligen, som kan have en negativ indflydelse på indeklimaet. Vi gennemgår ligeledes boligen indenfor hvor vi ser efter tegn på fx skimmel og fugt. I den forbindelse måler vi også, om der er fugt i kælder og fundament.

Inden vi forlader dit hjem, sætter vi et passende antal sensorer op som måler luften og samler det hele i en nem og overskuelig rapport, hvor måleresultater og årsagssammenhænge beskrives i handlingsplaner for hvordan du får det bedste indeklima i din bolig.

Opsummeret giver indeklimamålingen en femtrinsplan for:
1. Hvordan er dit indeklima
2. Hvorfor er indeklimaet som det er
3. Hvordan gør du indekliamet bedre
4. Hvem der kan hjælpe dig med det
5. Hvor meget detvil ca. koste?

Mange forskellige danske pengesedler

Børn og dårligt indeklima

Det er anerkendt viden, at der for børn er sammenhæng mellem et sundt indeklima og deres læringsevne, sundhed og trivsel.  Og det er ikke kun forholdene i skolen der påvirker indlæringsevnen. Det er jo i hjemmet, at man hviler og lader op til næste dag, så her skal tingene også være i orden, hvis det hele skal gå op i en højere enhed.

Tre forskellige smileyer på træblokke

Hvis der er en allergiker i familien

Vi ser eksempler på at folk udvikler allergier som ofte kan tilbage føres tilbage til at de i en årrække har levet i et hjem med dårligt indeklima i form af fx fugt og skimmelsvamp. Uanset om man er barn eller voksen vil sådanne gener følge en gennem livet.

Få indeklima målt din bolig, så hele familien kan slappe af og sove roligt i hjemmet.

Andelsboliger på Frederiksberg

Stor samlet gevinst ved en indeklimaoptimeret bolig

Ved optimering af boligens indeklima, øges værdien og boligens levetid. Derudover får man et lavere energiforbrug og nedsætter sin udledning af Co2.

Og så er et godt indeklima selvfølgelig med til at sikre forbedret livskvalitet og sundhed hos beboerne samtidig med det også har en positiv indflydelse på indlæringsevne og jobeffektivitet.

Underskrivning på ejerskifteforsikring

Avancerede loggere giver et dækkende billede af husets indeklima

lorem ipsum dolor est. lorem ipsum dolor est. lorem ipsum dolor est. lorem ipsum dolor est. lorem ipsum dolor est. lorem ipsum dolor est. lorem ipsum dolor est. lorem ipsum dolor est. lorem ipsum dolor est. lorem ipsum dolor est. lorem ipsum dolor est. lorem ipsum dolor est. lorem ipsum dolor est. 

lorem ipsum dolor est. lorem ipsum dolor est. lorem ipsum dolor est. lorem ipsum dolor est. lorem ipsum dolor est. lorem ipsum dolor est. 

Hvad er forskellen på et godt og dårligt indeklima?

Modsat det dårlige indeklima er et godt indeklima karakteriseret ved at have lav luftfugtighed, lav CO2-koncentration, ingen giftige stoffer, gasser som radon og/eller spore fra eksempelvis skimmelsvamp, men derimod masser af frisk luft. Derfor skal man altid huske at få luftet ud i sin bolig.

Det gode indeklima er også kendetegnet ved at være anonymt. Det er først i det tilfælde, at skimmelsvampen på væggen begynder at lugte, eller manglen på ilt giver koncentrationsbesvær, at vi opdager det dårlige indeklima. Desværre er det ikke i alle tilfælde, at en udluftning er nok.

Hvis din bolig ikke er gearet til at opnå et godt indeklima over tid, kan det have flere negative konsekvenser for din og din families trivsel. Netop af den grund kan det være en fordel at få kortlagt de fejl og mangler på boligen, som kan afholde hjemmet fra at give de bedst mulige forudsætninger.

Få et bedre indeklima i dag med de her vejledende råd

Der er mange ting, du selv kan gøre for at få et bedre indeklima. Hos Energihuset Danmark kan vi hjælpe dig med at få styr på de ting, som er svære at få øje på, men som har en kolossal indflydelse. Ring eller skriv til os i dag og bestil en tid til indeklima måling.

 • Luft ud tre gange dagligt
 • Åben dørene i hjemmet, så luften kan cirkulere
 • Tør ikke tøj indendørs
 • Sørg for at fjerne kondens og fugt på vinduer og efter bad
 • Undgå store møbler op af ydervægge
 • Brug emhætten eller luft ud ved madlavning
 • Sluk elektronik, der ikke er i brug
 • Minimer brugen af stearinlys
 • Hold i udgangspunktet badeværelsesdøren lukket
 • Luft ud efter brug af alle former for sprays, gas og kemikalier
 • Sørg for at få masser af lys
 • Bevar en jævn temperatur omkring 20-22 grader
 • Sørg for støvsugning og rengøring jævnligt
 • Vedligehold ventilationssystemer
 • Undgå så vidt muligt støj ved sengetid
 • Vælg produkter med få kemikalier (Svanemærket)
 • Undgå at ryge indenfor
 • Vær særlig opmærksom på rengøring, hvis du har kæledyr
 • Sørg for at dine vinduer er tætte
 • Sørg for at dine radiatorer er velfungerende

 

ENERGIHUSET DANMARK

Tørringvej 7, 2. th.

2610 Rødovre

Tel. 82 30 32 22

CVR: 33510934

Kontakt os

Skriv til os, og vi kontakter dig hurtigst muligt om dine spørgsmål vedr. indeklima

Covid19 retningslinjer for Energihuset Danmark

I Energihuset Danmark har vi løbende indarbejdet sundhedsstyrelsens anbefalinger i vores processer og følger udviklingen. Som kunde vil du derfor opleve normal drift og leveringstider ved bestilling.